Vinaora Nivo Slider

Miért mi?

shieldlogoBemutatkozás
Cégünk 19 éve foglalkozik biztonságtechnikai termékek forgalmazásával és több mint 10 éve forgalmaz biztonságtechnikai kamerákat és digitális videó rögzítőket. A saját gyártású Liberator rögzítőkön a Nighthawk intergált távfelügyeleti és videorögzítő program fut, mely szintén saját, magyar fejlesztés. Ez a kombináció adja számunkra azt a szabadságot, hogy vevőink igényeit mindig ki tudjuk elégíteni. A szoftver fejlesztésekor az elsődleges szempont egy nagy tudású, rugalmasan kezelhető, de mégis piacképes árú szoftver létrehozása volt, amely a szoftvercsomagok közötti különbözetek megfizetésével könnyen, gyorsan bővíthető és fejleszthető. Ez a rugalmasság mondható el a Liberator rögzítőkről is, lehetőleg minden felhasználói igényt egyedileg kezelünk és figyelembe vesszük a telepítési körülményeket, teljesítménybeli kívánalmakat.


Minőségirányítás:iso logo kicsi
A rögzítők összeszerelését tanúsított minőségiránytási (ISO 9001:2008) rendszerünk alapján végezzük. Az összeszerelést kollégáink jól meghatározott lépéseken keresztül végzik, valamint több napos folyamatos üzemben tesztelik az eszközök helyes működését. A Liberator video rögzítők válogatott, minőségi alkatrészekből készülnek, az évek során kitapasztaltuk, mely eszközök alkalmasak leginkább a folyamatos működésre.
(Minőségirányítási tanúsítványunk ide kattintva tölthető le.


Célkitűzés
Cégünk legfőbb célja a minőségi termékek forgalmazása piacképes áron mivel az olcsó alacsony minőséggel rendelkező termékek csalódást okozhatnak. Ezt mi nem engedhetjük meg hiszen ügyfélkörünk megtartása és bővítése fontos számunkra.

Jelmondatunk: "A rossz áru mindig visszatér, de a csalódott vevő sosem."
 

Ön itt van: Home Miért mi?