Vinaora Nivo Slider

Cikkek

Nighthawk Access Control

Nighthawk ACSbox lowA NightHawk Pókertermi beléptető rendszer a hatályos SZF előírásoknak megfelelő módon valósítja meg a kártyatermi beléptetést.
A rendszer részét képezi a szoftvert futtató notebook, a hozzá kapcsolódó USB-s webkamera, a nyomtató és a vonalkód olvasó.

A terméket csak egyben lehetséges megvásárolni, mivel engedéllyel is így egyben rendelkezik, nem bontható külön szoftverre és hardverre.


A beléptető rendszer kezelési kézikönyvét innen töltheti le.

A program célja, hogy pókertermek és egyéb hasonló létesítmények személyazonosítási feladatait lássa el.NightHawk Access Control
A rendszer a belépő személyről mindent adatot rögzít és fotót készít, melynek segítségével a kiállított kártya sorszáma alapján ellenőrizhető, hogy a kártya valóban annak a személynek lett e kiállítva, és engedélyezheti a kezelő a belépést. (Vonalkód olvasó segítségével, lehetőség van bármilyen egyéb kártyarendszert is használni, de ez fejlesztést igényel.)

A rendszer lelke a Nighthawk ACS program változat, ami többszörösen menti az adatokat (alap esetben 2 különböző helyre), és ezen kívül pedig lehetőség van egyedileg konfigurált mentéseket is beállítani.

Ha a termékről részletesebb információra van szüksége, kérjük töltse le a kezelési kézikönyvet.

A termékkel kapcsolatos bármilyen felmerült kérdésben, kérésben keressen minket bátran.
Ön itt van: Home