Vinaora Nivo Slider

Cikkek

Liberator IP8/2M144FPS

A Liberátor NVR  rögzítők optimális megoldást nyújtanak az IP rögzítésben, jó teljesítményük és széles körű szolgáltatásaiknak köszönhetően. A szoftver főként az ArecontVision Megapixeles IP kamerák teljes palettáját támogatja. A Liberator NVR rögzítők néhány alapverziótól eltekintve egyedi tervezésűek mindig az adott feladatra optimalizáltak. A saját gyártás és fejlesztés miatt vevőink egyedi igényeit is képesek vagyunk kielégíteni.

Bővebb információt az itt letölthető dokumnetációban talál.


Esemény adatbázis


A rendszer alkalmas tetszőleges események és tételek nagyszámú rögzítésére, miközben felvételeket is tárol a megadott bejegyzésekhez. Az események tetszőleges tartalommal rendelkezhetnek, pl. külső nyitásérzékelő, mozgásérzékelő, pénztárgép művelet, videó alapú riasztás stb.
liberator ip
Mozgás Történet

A visszanézőben a felvételek alatt egy oszlop diagramszerű ábrán látható az adott időpontban történt mozgások mértéke. Ez a megoldás könnyű visszakeresést és a felvételen kijelölt területre vonatkozó mozgások szűrését teszi lehetővé. Például ellopott vagy otthagyott tárgy esetében.


Videó távfelügyelet

A hagyományos távfelügyelethez képest nagyban növelhetik az objektumok védettségét amennyiben az eseményről/behatolásról készült képanyag azonnal láthatóvá válik az intézkedő operátor monitorán. Ennek függvényében tudják a kivonuló szolgálat munkáját segíteni és a központban tárolt felvételekkel a nagyfokú adatbiztonságot megteremteni.
Ön itt van: Home